9 yaşında ama kürtaj olacak!

9 yaşında ama kürtaj olacak!
O kadar küçük ne yaşadığınını bile farkında değil... 6 yaşından beri tecavüze uğruyor ve 9 yaşında ise karnında ikiz bebekler var ve kürtaj olacak. Abone ol

İNTERNETHABER

Brezilya 9 yaşındaki minik kızın üvey babasından ikizlere hamile kalan küçük kızın şokunu yaşıyor. Çünkü vücudu daha hamileliği kaldıracak düzeyde gelişmemiş…
< texas seo br>Sao Paulo’da karın ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. 36 kg ağırlığındaki küçük kızın rahmi, iki çocuğun hamileliğini kaldıracak durumda olmadığı için, doktorlar kürtaj diyor.

KİLİSE KARŞI ÇIKIYOR

Brezilya Katolik Kilisesi ise 15 haftalık olan bebeklerin kesinlikle kürtaj edilemeyeceği görüşünde. Zaten Brezilya'da kürtaj tamamen illegal bir yöntem. Ama tecavüz ve ciddi sağlık risklerinin yaşandığı durumlarda kürtaj, bu minik kızın durumunda olduğu gibi tartışılabiliniyor.

Yıllardır küçük kıza tecavüz eden 23 yaşındaki üvey baba ise geçen hafta tutuklanarak ceza evine yerleştirildi. Üvey baba güvenlik nedeniyle başka bir eyalette tutuklu bulunuyor ve özel hücrede tutuluyor.

Polis tutanaklarına göre, 23 yaşındaki üvey baba, küçük kızı 6 yaşından beri taciz ediyor. Yine tutanaklara göre her taciz için küçük kıza 1 Breziyla reali ödüyormuş. Polis şu anda kızın 14 yaşındaki ablasının da tacize uğrayıp uğramadığını araştırıyor.



Kategori : GÜNCEL