Soyludan halka uyarı!

Soyludan halka uyarı!
Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu kirli siyasetin tarafı değilim dedi. Abone ol

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Türkiye, bir kere olsun seçimde, gerçek gündemini yakalayabilsin. İnsanlar ekonomik açıdan sıkıntılı olduğu için cinnet geçirecek hale gelmiştir. Türkiye'nin bunu tartışması lazım'' dedi. Kirli siyasetin tarafı olmadığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Sinop'a gelen Soylu, Gazi Caddesi'nde partisinin seçim bürosunda partilerle buluştu.

Burada yaptığı açıklamada adım adım Türkiye'yi gezdiklerini anlatan Soylu, dün on, on iki yerde konuşma yaptığını söyledi.

Gece geç vakitlere kadar ilçe ziyaretlerini sürdürdüğünü ve gittiği yerlerde halka hitap ettiğini belirten Soylu, bu nedenle de hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ifade ederek, ''Her halde seçim gezileri bittikten sonra kabarık dosyalarla karşılaşacağım'' dedi.

Kampanya stratejileri gereği ilçelerdeki etkinlikleri devam ettireceklerini anlatan Süleyman Soylu, Türkiye'nin 29 Martta önemli bir seçime gittiğini söyledi.

Temennile maryland seo rinin seçimlerden Türkiye'nin ve ülke insanının kazançlı çıkması olduğunu belirten Soylu, şunları kaydetti:

''Türkiye 29 Martta çok önemli bir seçime gidiyor. Bizim buradaki temennimiz, Türkiye'nin kazanmasıdır. Bizim bu seçimdeki temel temennimiz, ülkemiz insanının kazanmasıdır. Ülkemizin doğru, dürüst ve iyi niyetli yöneticilerle buluşabilmesidir. Bir de meselenin Türkiye geneli ayağı vardır. Türkiye'yi sıkıntılar içine çeken bir iktidara, bir uyarının verilmesi gerektiren bir seçim olduğuna inanıyoruz. Büyük milletimizde de aynı eğilimi görüyorum.''
MEDYA ELEŞTİRİSİ-

Bazı siyasi parti liderlerinin karşılıklı olarak birbirlerine karşı söylemlerini doğru bulmadığını da ifade eden DP Genel Başkanı Soylu, liderlerin tartışmalarında halkın sorunlarının gündeme gelmediğini savunarak, şöyle konuştu:

''Hiç olmazsa Türkiye, bir kere olsun seçimde, gerçek gündemini yakalayabilsin. İnsanlar ekonomik açıdan sıkıntılı olduğu için cinnet geçirecek hale gelmiştir. Türkiye'nin bunu tartışması lazım. Türkiye'de, bir taraftan dar gelirlinin, bir taraftan emeklinin, bir taraftan zorda kalan ''Yarın nasıl üreteceğim, nasıl satacağım'' diyen iş adamlarının problemlerinin tartışılması gerekir.''

Medya'nın kendilerine yeterli ilgiyi göstermediğini de öne süren Süleyman Soylu, ''Esas temel görevi kamu bilincini yayması gereken medyanın ülkede büyük iddia ortaya koyan Demokrat Parti'yi görmemesi düşündürücüdür. Bizim birinci olduğumuz illere giden medya temsilcileri, oradan bir takım masallar, hikayelerle dönüyorlar'' diye konuştu.

''29 MART BİR SINAV GÜNÜDÜR''-

Türkiye'nin yaşanan süreçte çeşitli sıkıntıları olduğunu da ifade eden Soylu, yerel seçimlerin siyasi partiler açasında bir sınav olduğunu belirterek, şöyle dedi:

''Türkiye'nin ekonomisinde, tarımında, gençlerinde, özgürlüğünde, demokrasisinde, dünya ile ilişkilerinde, sıkıntısı var. Bunları çözebilecek projeler üretebilecek ve bunları çözebilecek projeleri ortaya koyacak siyasi partilerin 29 Martta bir sınav günüdür. 29 Mart Türk siyasetinin bir samimiyet testidir, gelecek testidir. 30 Mart sabahı bu büyük, yandaş, karşıt medyanın desteklediği bütün siyasi partiler sandıkta halktan gerekli cevabı alacaklar. Büyük medyamız da sukutu hayale uğrayacaktır.''
-GERZE-

Daha sonra Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sohbet eden Soylu, ardından Gerze'ye gitti. Burada esnaf ziyaretinde bulunan Soylu, Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünden halka seslendi.

Konuşmasında, milletin artık kavga ve gerilim istemediğini ifade eden Soylu, şunları söyledi:

''Asla, bugün yapılan kirli siyasetin tarafı olmadım. Sadece ülkemizin geleceğine ait üreten, zengin, demokrat, lider Türkiye'yi anlatmaya çalıştım. Milletimiz kavga, çatışma, gerilim istemiyor. İnsanımız aş, huzur, refah, birlik istiyor. Ülkemi, yarınlara, umut dolu bir anlayışla getirebilmek için bir büyük mücadele ortaya koydum. Arkamda tek bir kara leke olmadan buradayım. İnsanlara tepeden bakarak değil, onlarla beraber olarak, onların yaptıklarını bir günde yaparak, özgür, zengin, demokrat, adaletli, üreten bir Türkiye arıyorum.''

Partisinin belediye başkan adaylarını da tanıtan Soylu, seçimde destek istedi.



Kategori : GÜNCEL