Defalarca öldü sonra doğurdu

Defalarca öldü sonra doğurdu
Hamileydi, henüz doğum zamanı gelmemişti. Kalp krizi geçirdi arabada öldü. Sonra hastanede dirildi, sonra bir daha öldü ve... Abone ol

İNTERNETHABER

Geçirdiği kalp krizleri nedeniyle defalarca 'ölen' kadın, hayata döndükten sekiz gün sonra sağlıklı bir bebek doğurdu.

35 yaşındaki Che mikro beton uygulama ryl Crisp, ilk öldüğünde eşiyle beraber yoldaydı. Arabanın içinde fenalaşan 6 aylık hamile eşinin öldüğünü gören kocası acil servise haber verdi.

Yetişen ambulansla olay yerinde ilk müdahale gerçekleşti ve kadın hayata döndü. Ancak hastaneye gidilirken, ambulansda bir kez daha kalp krizi geçirdi ve yine öldü.

Londra'daki Mayday Hastanesine kaldırılan kadına burada doktorlar farklı bir müdahalede bulundular. Defibrilator denilen yapay kalp atışı sağlayan makineye bağlanan Cheryl Crisp, hemen ameliyathaneye alındı.

Damarlarından birinde tıkanıklık olduğu tespit edilen kadına müdahale eden doktorlar, kadının kalbinin operasyon sırasında da defalarca durduğunu söylediler.

Hamileliğinden dolayı ilaç verilemeyen kadının durumu ağırlaşınca, doktorlar kocası Terry Kemp'e eşi ve daha doğmamış çocuğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalabileceğini söylediler.



Kategori : GÜNCEL