Kesik baş cinayetinde ünlü soyadı!

  • Ana Sayfa
  • Kesik baş cinayetinde ünlü soyadı!
Kesik baş cinayetinde ünlü soyadı!
Liseli Münevver dün bir çöp konteynerında başı gövdesinden ayrılmış halde bulundu. Cinayette ilk ipuçlarına ulaşıldı. Abone ol

Vücudu Etiler’de bir çöp konteynerinin içine bırakılan bavulda, başı ise bavulun üzerine konmuş bir gitar kılıfında bulunan liseli Münevver Karabulut’un katil ya da katilleri, aranıyor. Polis, bir numaralı şüpheli olarak, genç kızın erkek arkadaşının peşinde. Ünlü işadamı Hayyam Garipoğlu'nun yakını olduğu söylenen Cem Garipoğlu  isimli gencin, cinayetin ertesi günü sabah 05.00’te evinden ayrıldığı belirlendi.

MÜNEVVE oklahoma seo R'LE ÇIKMAK İÇİN BASKI YAPAN BİRİ VARDI Münevver Karabulut’un bir arkadaşı, "Dün (önceki gün) saat 14.00 sıralarında okulun tuvaletinde, okul dışından erkek arkadaşı Cem ile buluşmak için hazırlık yaptı. En son orada gördüm. Son günlerde kendisiyle arkadaş olmak isteyen biri daha vardı. Bu kişi, Münevver’le çıkmak için baskı yapıyordu. Münevver, hayat dolu bir insandı. Eğlenmeyi çok severdi" dedi.

MERAK ETME ARKADAŞIMLA BULUŞACAĞIM

Yaşasaydı, önümüzdeki cumartesi günü 18’ine basacak Münevver Karabulut, salı günü 17.00’de annesini arayıp, "Servisle gelmiyorum. Merak etmeyin arkadaşlarla kafede buluşacağız" dedi.

Bu görüşmenin ardından haber alınamayan genç kızın cesedini, önceki akşam bir kağıt toplayıcısı Nispetiye Caddesi Dilek Sokak’taki çöp konteynerı içinde bul u. Üzerinde, bir kot pantolon ve gömlek bulunan cesetten kimliğini belirleyecek belge ve cep telefonu çıkmadı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, yakındaki ikinci konteynerin üzerine bırakılmış dershane kimliğinden, cesedin 17 yaşındaki Münevver Karabulut’a ait olduğunu belirlediler.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Cesedin bulunduğu yerin yakınındaki Mutlu Sitesi’nin güvenlik görevlileri, polise, olay gecesi 25 yaşlarında bir kadın ile 40 yaşlarında bir erkeğin otomobille site yanındaki çöp konteynırına yaklaştığını, ancak kendilerini görünce uzaklaştığını belirttiler. Güvenlik görevlileri, bu kadın ve erkeğin, 150 metre ilerde başka bir konteynıra gittiklerini söylediler.

Cinayet Masası dedektifleri kısa bir çalışmanın ardından cesedi konteynere atarken görüldüğü iddia edilen iki kişiyi gözaltına alındı. Ancak bu kişilerin kimliği açıklanmadı.

KATİLLERE DİRENMİŞ



Kategori : GÜNCEL