Doğan Erdoğana mektup yazdı

Doğan Erdoğana mektup yazdı
Maliye'nin rekor cezasının ardından Aydın Doğan, Erdoğan'a mektup. Erdoğan bu mektubun içeriğinden bahsetti.Abone ol

Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinden gerçekleştirilen canlı yayında, Kral FM'in Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay'ın programına katıldı.

Erdoğan, Doğan Grubu'na kesilen vergi cezası ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, "... Bakın şimdi bana yeni bir mektup daha yazdı. Yazdığı mektubunda yine bu tür şeylerden de bahsediyor. Ben o mektuba cevap bil alaska seo e yazmayı düşünmüyorum" dedi.

MUHATABI BEN DEĞİLİM
Erdoğan, Doğan Yayın Holding'e kesilen cezayla ilgili, 'muhatabı ben değilim' derken, devletin kurumlarının görevini bildiğini ve görevleri kapsamında gerekenleri ne gerekiyorsa yaptığını belirtti ve, ''Bunu zaten benim yönlendirmeme gerek yok'' dedi.

Maliye Bakanlığı'nın grubu kaç kişiyle denetlediğini ve hangi neticeler aldığını da bilmediğini anlatan Erdoğan, ''Netice ortaya çıkar ondan sonra Bakanım benim önüme getirir. Bu da böyle olmuş olaylardan birisidir. Ortaya bugün pek çok şey çıktı. Biliyorsunuz teknik takipe takılmalar, bunlar gazetelerde internet sitelerinde yayınlandı. Bunlar bizi rahatsız eden konular. Kimlerle kimler ne bağlantısı kuruyor, bakın bunlar ortaya çıkıyor. Demek ki geçmişten bugüne kim bilir neler oldu neler.

Bugüne kadar tabii imtiyazlı bir hava vardı. Bu imtiyazlar ortadan kaldırılınca rahatsızlıklar başladı. Eğer siz hesabınıza kitabınıza güveniyorsanız neden rahatsız oluyorsunuz? Gece demeden gündüz demeden 'Benim servetim bire 5 katladı' diye övünen bu zatlar, olay bu noktaya geldiği zaman neden rahatsız oluyorlar? Bir taraftan 'Bire beş katladı benim servetim' bunu diyeceksin açık açık her yerde... Bana bizzat mektubunda bile bunu söyledi. Ama gel görelim ki bu tür olaylar da olunca 'E kalkıp bana kendilerinin aleyhine yazdık diye saldırdılar şu bu'... Bakın şimdi bana yeni bir mektup daha yazdı. Yazdığı mektubunda yine bu tür şeylerden de bahsediyor. Ben o mektuba cevap bile yazmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL