Ankarada elektrik kesintisi

Ankarada elektrik kesintisi
Yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 7 Mart Cumartesi günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Abone ol

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 7 Mart Cumartesi günü Ankara'nın bazı yerleri ersağ nedir nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 7 Mart Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak yerler ve kesinti saatleri şöyle:

Keçiören'de, 10.00-15.00 saatleri arasında Yayla Mahallesi 26. Sokak, Arkadaş Sokak ve civarı, Sanatoryum, Meteoroloji ve Gazeller caddeleri, Bayrak, Cennet, Barut, Bayramiç, Gülpazarı, Kartaltepe, Tayfun, Gündüz, Ataol ve Amaç sokaklar, Tahranlar Caddesi ve civarları.

Kızılcahamam'da, 09.00-14.00 saatleri arasında Ciğirler, Ayvacık ve Bulak köyleri, Kızılcaören, Yanık köyleri ve mahalleleri, Akyer Barajı, Javsu Su Fabrikası, Aydın Petrol, ASKİ pompaları (2 adet), Akyer Barajı yanı Turkcell GSM.

Şereflikoçhisar'da, 09.00-13.00 saatleri arasında Peçenek Grubu Fadıllı, Cıngıl, Bağobası, Kadıobası, Üzengilik, Çatçat, Çayırönü, Yalnızpınar, Yeşilyurt, Baltalı, Eley, Aliuşağı köyleri ile Devekovan ve Çalören kasabaları.



Kategori : GÜNCEL