O seçilirse ulaşım bedava

O seçilirse ulaşım bedava
Ama herkese değil. Sadece öğretmen ve öğrencilere... Bir de öğrenciler için yurt vaadi var. MHP'nin adayı çok iddialıAbone ol

MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut, Kadir Has Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversitenin Cibali Merkez Yerleşkesi'nde öğrencilerle buluşan Turgut, seçilme google ads service si halinde İstanbul'da neler yapacağına ilişkin bilgi verdi.

Seçilmesi halinde öğretmenlere, akademisyenlere ve öğrencilere ulaşımın ücretsiz olacağını dile getiren Turgut, ilk 2 yıl içinde 7 devlet üniversitesinde okuyan öğrenciler için 25 bin kapasiteli yurt yaparak devletin hizmetine sunacağını söyledi.

İstanbul'un çözülemeyecek sorununun bulunmadığına inandığını belirten Turgut, Türkiye'de gençlerin ve çocukların bu ülkeye yönelik umutlarını yitirmemesi gerektiğini ifade etti.

Siyasetin ayrışmanın değil, çözümün aracı olduğunu anlatan Turgut, Türkiye'nin çözüm üretmeyen, ortamı geren siyasetlerden kurtulması gerektiğini söyledi. 1,5 yıldır siyasetle ilgilendiğini kaydeden Turgut, İstanbul'u sorunlar kenti olmaktan çıkaracak projeler hazırladıklarını anlattı.

Turgut, başkan seçilmesi halinde ilk 3 ay içinde kentin aciliyet gösteren sorunlarına yönelik bir paket hazırlayacaklarını, özellikle deprem ve ulaşım konusuna özen göstereceklerini belirtti.



Kategori : GÜNCEL