Cem Yılmazdan reklam dersi

Cem Yılmazdan reklam dersi
Komedyen Cem Yılmaz, Bahçeşehir ve Mimar Sinan Üniversitesi'ne bağlı İletişim Fakülteleri'nin Reklam Bölümü öğrencileriyle buluştu. Abone ol

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş Kampusu'nde düzenlenen, "Cem Yılmaz ile Workshop" programı komedyen Yılmaz'ın esprileri eşliğinde gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Ünivesitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinin new hampshire seo katılımıyla gerçekleştirilen programda Cem Yılmaz'ın reklamlarında oynadığı Türk Telekom'un 2 farklı markası için reklam fikri bulunmaya çalışıldı.

Öğrencilerden seçilen ve 6 gruba ayrılan reklamcı adayları kendilerine yapılan sunumlar doğrultusunda 50 dakika içinde reklam fikri bulmaya çalıştı. Cem Yılmaz grupların çalışmaları sırasında esprileriyle ortama neşe kattı. Fikirlerini hazır hale getiren gruplar daha sonra Prof. Dr. Ufuk Gürgen, Yrd. Doç. Dr. Yeşim Ulusu, Yrd. Doç. Dr. Kemal Süher, Prof. Dr. Ali Atıf Bir ve Cem Yılmaz'dan oluşan jüriye sundu. Cem Yılmaz, "Issız Adam" filminden esinlenerek hazırlanan reklam fikrini beğenmedi ve hazırlanacak reklam filmini kastederek, "Gitti 15 bin dolar" dedi. "Filmlerden esinlenme olabilir tabii ama daha eski ve kalplerde yer etmiş bir film olmalı. Bu film daha çok yeni üzerinden henüz 2 ay geçmiş." diyen Yılmaz, bu tip reklam filimlerinin sadece gençliğe ait olmaması gerektiğini söyledi.

Jüri oylamasında, İstanbullu bir adam ile Malatya'dan yeni gelmiş bir köylünün diyaloglarından oluşan reklam filmi birinci seçildi.



Kategori : MAGAZİN