Sanatçılar sitesinde bomba alarmı

  • Ana Sayfa
  • Sanatçılar sitesinde bomba alarmı
Sanatçılar sitesinde bomba alarmı
Etiler Sanatçılar Sitesi girişine bırakılan James Bond tipi çanta polisi bomba alarmına geçirdi. Çanta fünyeyle patlatıldıAbone ol

Etiler Sanatçılar Sitesi girişine bırakılan James Bond tipi çanta polisi bomba alarmına geçirdi. Gerekli önlemlerin alınmasının ardından uzman ekipler tarafından f Wisconsin Seo ünye konularak patlatılan çantadan herhangi bir patlayıcı çıkmaması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş Etiler Tepecik Yolu Sanatçılar Parkı girişinde "James Bond" tipi bir çanta gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri Tepecik Yolu'nu trafiğe kapatarak önlem aldı. Bir süre sonra parka gelen bomba imha ekipleri çantaya dokunmadan çalışmalarına başladı. Bir polis özel elbiseleri giyerken diğer polis de çantaya konulacak fünyeyi hazırladı.

Çantada bomba olması ihtimaline karşılık "Jammer" adı verilen sinyal kesici cihaz yerleştirildikten sonra uzman polis çantaya yaklaştı. Fünyeyi yerleştirerek çantanın yanından ayrılan uzman polis, güvenli mesafeye gittikten sonra fünyeyi patlattı. Patlamanın ardından çantanın yanına giden uzman polis yaptığı incelemede herhangi bir patlayıcı izine rastlamadı.



Kategori : GÜNCEL