Topbaş Bağcılarda karanfil dağıttı

  • Ana Sayfa
  • Topbaş Bağcılarda karanfil dağıttı
Topbaş Bağcılarda karanfil dağıttı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarını Bağcılar’da sürdürdü. Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bağcılar’da…
Bağcılar’da vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bakarsan bağ olur denilen Bağcılar, gerçekten çamurdan, çukurdan kurtuldu ve tertemiz, yaşanabilir bir ilçe oldu. Şimdi Bakırköy’ü, Kadıköy’ü, Avcılar’ı ve Beşiktaş’ı istiyoruz. Bağcılar bu ilçelerden çok daha gelişmiş bir merkez” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Necati Karagöz ve AK Parti ilçe teşkilatıyla birlikte ilçenin cadde ve sokaklarını gezen Başkan Kadir Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gezisine daha sonra seçim otobüsüyle devam eden Başkan Kadir Topbaş’a Bağcılarlı vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

“Çöpü, çukuru ve çamuru biz bitirdik…”
AK Parti Kadın Kolları tarafından Bağcılar Halk Sarayı’nda düzenlenen programa katılan Kadir Topbaş, “İstanbul seninle gurur duyuyor” tezahüratları ar Yeni sohbet siteleri asında kürsüye çıkarak, partililere ve vatandaşlara hitap etti. Seçim sürecinde şehrin birçok ilçesini, mahallesini, cadde ve sokaklarını yeniden dolaşma imkanı bulduğunu belirterek, “Yönetim anlayışı olarak da hep halkın arasında olmayı, halkın sorunlarını dinleyerek yerinde çözmeyi prensip edinmiş biriyim. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; İstanbul’un her bölgesinde ayak izlerimiz var. Görev sürem boyunca İstanbul’un en uç noktalarına gitme, dolaşma, dinleme imkanı buldum. İlk defa gideceğim yerler yok. En az birkaç kez gittiğim yerler var. Bağcılar benim için çok anlamlı bir ilçe. Çünkü 1993-1995 yılları arasında Bağcılar’da Feyzullah Kıyıklık’ın belediye başkanı olmasıyla birlikte ile birlikte 2 yıl partimin ilçe başkanlığını yaptım. Çoğu yerde çizmelerle dolaştığımızı çok iyi hatırlıyorum” diye konuştu.

Bağcılar’ın o dönem çamur, çöp, çukur hatıralarıyla dolu olduğunu hiç unutmadığını vurgulayan Başkan Topbaş, şöyle konuştu; “Feyzullah Bey’in başkan seçildiği 1992 yılı kısmi yerel seçimlerinin ardından parti örgütlerinden çöp yığınlarını kaldırmak adına destek amaçlı birçok mahalleden insanlarımızın kamyonlarıyla ya da kendileri gelerek nasıl çalıştıklarını, o çöpün tozunu nasıl yediklerini, tozlar rüzgardan insanların üstlerine dökülmesine rağmen gülerek ve heyecanla işlerine nasıl devam ettiklerini hatırlıyorum. Bağcılar’da çöp devri böyle kapanmıştı. Bunları ben yaşadım. Hemen her mahalle teşkilatının toplantılarına katıldım. Gece geç saatlerde eve gittim. O dönem İstanbul’da bizim yönetimimizde olan 6 ilçe bizi Büyükşehir’e taşıyacaktı. Bu anlayışla gece gündüz çalıştık. Lokman kardeşim benim yönetimimde gençlik kollarındaydı, sonra Feyzullah Bey’in yardımcısı oldu. Bugün belediye başkanı ve yeni dönem için adayımız. Yani çekirdekten geliyor. Bağcılarlılar dönem o çok büyük coşku ve destekle bizi bağırlarına bastılar, bu başarıya imza atmamız böyle mümkün oldu. 2 yıl sokak sokak dolaştık, çamurları çiğneyerek sizlerle buluştuk. Bağcılar gerçekten bağ oldu. Sayın Başbakanımızın yerel yöneticilik atılımıyla Bağcılar’da, Bahçelievler’de, Güngören’deki çalışmaları görerek İstanbullular sayın başbakanımızı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçti.”

"Bakırköy ve Kadıköy ancak bizim elimizde işlenir…”
İstanbul’da kadınların kovaları, bidonları gecenin bir saatinde doldurmaya çalıştığı günleri, İstanbul’un çöpe teslim olduğu yılları iyi hatırladığını ifade eden Topbaş, geçmişte akşam saatlerinde İstanbul’a hava kirliliğinin kara bir bulut çöktüğünü, çamaşırları asınca kir pas içinde toplandığını dile getirerek, “İşte geçmişte yerel yönetimlerin yönetim anlayışı buydu. Bunları hepimize yaşattılar. Gençlerimize bugünleri sizler hatırlatınız. Nasıl bir yaşama mahkum edildiğinizi hatırlatınız. Bakırköy’de ve Kadıköy’de yaşayanlar gelsinler Bağcılar’a bir baksınlar. Bağcılar bugün Bakırköy’den de Kadıköy’den de Avcılar’dan da çok daha gelişmiş bir ilçe. Her yerde sağlık ocakları var, güvenlik kameraları var. Ara sokaklara kadar aydınlatılmış. Bakırköy’de hırsızlık var, ama Bağcılar’da yok. Bağcılar AK Parti hizmet anlayışıyla İstanbul’un çok müstesna bir ilçesi haline geldi. İstanbul’da da biz hayaller satmıyoruz. Halkımızın bir takım umutlarıyla oynamıyoruz. Hizmet üretiyoruz” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL