Seçilirse maaş almayacak aday!

Seçilirse maaş almayacak aday!
DP Çankaya adayı seçilirse belediyeden maaş almayacağını açıkladı. Ve CHP'nin çarşafa dolandığını söyledi. Abone ol

Çankaya’ya Belediye Başkanı seçildiği takdirde maaş almayacağını ve yakınlarının Belediye ile ticari ilişkisine asla müsaade etmeyeceğini açıklayan, DP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Ulusoy, Çarşafa dolanan CHP’nin Çankaya’ya yakışmayacağını vurgulayarak “ AKP’de, CHP’de Çankaya’da ki çığ gibi oluşan tepki oylarının altında ezilecektir” dedi

Demokrat Parti (DP) Çankaya Belediye Ba seo şkan adayı Hüseyin Ulusoy, Belediye başkanı seçildiği takdirde asla maaş almayacağını ve birinci derecedeki yakınlarının Belediye ile ticari ilişkilerine müsaade etmeyeceğini açıkladı.

ÇARŞAFA DOLANAN CHP, ÇANKAYA’YI UNUTSUN

CHP’nin Atatürk’ün kurduğu parti niteliğini tamamen kaybettiğine ve inanç simsarlığı yaptığına işaret eden DP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Ulusoy, “ Çarşaflara dolanan ve Çankaya’da Yamyamlar yaratan CHP, artık Çankaya Belediye başkanlığını unutsun” dedi.

Çankaya’da tepki oylarının çığ gibi oluştuğuna da dikkat çeken DP adayı Ulusoy, açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Çankaya ve Çankayalılar AKP ve CHP’nin yıllardır süren inat kavgasında deneme tahtasına dönüştürülmüştür. AKP, iktidar gücünü kullanarak baskılar uygularken, CHP’de yıllardır kendisini iş başına getiren Çankayalıları resmen istismar etmiş, siyasi kimlik kavgalarını ön plana çıkartarak, hizmeti unutmuştur.

Çankaya sakinleri bu seçimde ‘ Bu iş böyle gitmez’ diyerek tepkilerini ortaya
koyacaktır. Çankaya’ya; çarşaflara dolanan CHP ve özgürlükleri kısıtlama amacı taşıyan AKP değil de; Demokrasinin timsali Demokrat Parti yakışacaktır. Çankaya’ya belediye başkanı seçildiğim takdirde ise asla maaş almayacağım gibi, birinci derecede ki hiçbir yakınımın belediye ile ticari ilişkisine müsaade etmeyeceğim. Hizmet özlemi adına Çankaya halkını ‘Artık yeter-Söz Çankayalının’ deme ve yıllardır kendilerini istismar edenlere sadıklarda ders verme çağrısında bulunuyorum. Zafer Demokrat Çankayalıların olsun”



Kategori : GÜNCEL