Hamit Altıntop, Ribery ile kanka

  • Ana Sayfa
  • Hamit Altıntop, Ribery ile kanka
Hamit Altıntop, Ribery ile kanka
Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, transfer söylentilerine yanıt verdi. Ribery ile olan arkadaşlığını da anlatan Hamit, samimi sözler söyledi. Abone ol

Almanya'nın Bayern Münih Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, şu an için gündeminde transfer olmadığını, takımında öğrendiklerini ve yakaladığı havayı Türk Milli Takımı'na yansıttığını söyledi.

Hamit, Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, Türkiye'deki takımların transfer gündemi seo nde olduğu hatırlatılıp, ''Senin gündeminde yakın gelecekte Türkiye'de oynamak gibi bir plan var mı'' sorulması üzerine, ''Şu an gündemimde transfer değil sadece bugünü yaşamak var. Çünkü Bayern Münih'le 2010 yılına kadar mukavelem bulunuyor. Çok iyi bir ortamda futbol oynadığıma inanıyorum. Bu nedenle şu an gündemimde başka bir takıma transfer olmak gibi bir düşünce yok'' diye konuştu.

RIBERY İLE İLİŞKİLERİ

Takım arkadaşı Ribery ile Galatasaray konusunda sohbet edip etmedikleri sorusuna Hamit, ''İlk geldiğinde bir ara o konu açılmıştı. Ribery Galatasaray'la ilgili hep olumlu şeylerden bahsetti. Bazen (Nasılsın, ne yapıyorsun) gibi Türkçe kelimeler de kullanıyor. Galatasaray'da oynamış olmasını da kişisel gelişimi açısından büyük bir adım olarak görüyor'' yanıtını verdi.

Ribery ile çok yakın olduklarını kaydeden Hamit, ''Ribery ile çok yakınız. İşini çok iyi yapıyor ve devamlılığı var. İnsanın böyle bir devamlılığı ve inancı varsa saha içinde de fantastik bir futbol oynuyorsa bu saha dışına da olumlu yansıyor'' dedi.

ALMAN TAKIMINI SEÇEN TÜRKLERİ ANLAYAMIYORUM

Hamit, ''Gurbetteki Türk gençlerini Türkiye yerine Almanya'yı tercih etmeye iten sebep nedir'' sorusuna, ''Ben hoşgörülü bir insan olduğuma inanıyorum ama bu konuda o kişileri anlamakta zorluk çekiyorum. Bir insan ya Türk ya Alman'dır. Tabii ki Almanların hakkını yememek lazım. Onların okullarında eğitim aldık. Ancak bu tercihi yapan oyuncuları anlayamıyorum. Düşünceleri nedir, büyüdükleri ortamlar nasıldır bilemiyorum'' yanıtını verdi.



Kategori : SPOR