Şimdiki aklım olsaydı...

Şimdiki aklım olsaydı...
Galatasay'ın yıldız oyuncusu Ayhan Akman'dan futbol hayatına dair samimi sözler. Abone ol

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu ve takım kaptanlarından Ayhan Akman, şu anki futbol anlayışına daha genç yaşlarda sahip olması halinde, daha farklı yerlerde olabileceğini söyledi.

Galatasaray Dergisi'nin mart ayı sayısında röportajı yer alan Ayhan Akman, sarı-kırmızılı takı mikro beton kaplama mda geçirdiği 8 yılı, futbol oynadığı diğer dönemlerden ayrı tuttuğunu belirterek, ''Ben futbolu 23-24 yaşlarından sonra daha bilinçli bir şekilde oynamaya başladım. Bunda Galatasaray'ın da etkisi vardır. Şu anki futbol mantalitemi daha erken yakalayabilseydim, daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama çeşitli yanlışları oluyor insanın'' dedi.

Son dönemdeki tartışmalı hakem kararlarının takımı psikolojik anlamda etkilediğini aktaran Ayhan, ''Geçtiğimiz ay içinde oynadığımız 4 maçlık periyotta 3 maçı 10 kişi tamamladık. Çok basit kartlar gördük. Üst üste gelince bizim de sinirlerimiz bozuldu. Bunlardan etkileniyoruz. Acaba bu hafta maçımızda ne olacak diye düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşmesi bulunduğunu ve futbol hayatının son dönemlerinde yurt dışında futbol oynamak istediğini dile getiren sarı-kırmızılı futbolcu, şunları söyledi:

''Avrupa'ya gitmemeyi kendimde kesinlikle kayıp olarak gördüm. Belki son dönemde böyle bir fırsat çıkarsa değerlendirebilirim. Çok büyük takımlar olmayabilir, ama son dönemler için böyle bir düşüncem olabilir. Yurt dışında yaşamayı da çok istedim.''



Kategori : SPOR