İkinci iddianame ezber bozacak

İkinci iddianame ezber bozacak
İkinci iddianamenin yazımı bitti. Tolon ve Eruygur'un neden tutuklandığı ortaya çıkacak ve bilgiler ezber bozacak. Abone ol

Ergenekon soruşturmasının ikinci ya da ek iddianamesinin yazım işlemleri tamamlandı.

İddianamede, "Cumhuriyet mitingleriyle hükümet düşürülmeye çalışılıyor", "Bu mitinglerin beyin takımını da emekli Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon oluşturuyor" de florida seo niyor. Bir diğer önemli başlık da, PKK kadrolarını Ergenekon'un yönettiği iddiası.

İKİNCİ İDDİANAME 1000 SAYFA

İkinci iddianame, yine aynı adreste Levent'teki Ticaret Mahkemesi'nde yazıldı. 12 polis ve 3 savcı aylar süren çalışmayı tamamladı. Ek iddianame bin sayfayı aşacak gibi görünüyor.

GENERALLER CUMHURİYET MİTİNGİNİN BEYİN TAKIMI

İddianameyle, Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'un neden tutuklandığı sorusunun cevabı ortaya çıkacak.

İddianamede, AKP hükümetinin, organize edilen Cumhuriyet mitingleri ile
demokratik olmayan yollardan düşürülmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

Bu yöndeki delil ve telefon konuşmalarının yer aldığı iddianamede, generallerin bu mitinglerin beyin takımı oldukları iddiaları da var.

PKK-ERGENEKON İLİŞKİSİ

İddianameyle, "savcıların Türkiye'deki bir ezberi bozacakları" iddia ediliyor. Çünkü savcılar, ikinci iddianamede terör örgütü PKK ile Ergenekon'u ilişkilendiriyor.

PKK ile Ergenekon'un bağlantısını kuran en önemli unsur, gizli tanıklar. Gizli tanık ifadeleri savcıların elindeki delillerin önemli bir bölümünü oluşturuyor.

PKK'LILAR İFADE VERDİ



Kategori : GÜNCEL