Asena ve Ece Gürsel yumruk yumruğa!

  • Ana Sayfa
  • Asena ve Ece Gürsel yumruk yumruğa!
Asena ve Ece Gürsel yumruk yumruğa!
Biri oryantal, diğeri manken!.. İkisinden de beklemezsiniz ama onlar yumruk yumruğa girdiler. İşte o anın fotoğrafı;Abone ol

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen 'Yeşil Marmaris 1. Profesyonel K1 Kickboks Şampiyonası'nda ringe çıkan ünlü oryantal Asena california seo ile manken Ece Gürsel gösteri maçı yaptı.

Marmaris Club Turban Grand Yazıcı Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yeşil Marmaris 1. Profesyonel K1 Kickboks Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye ve İsviçre'den 14 sporcunun yedi ayrı siklette kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdi. Etkinliğe AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ve Prof. Dr. Yüksel Özden, Türkiye Kickboks Fedarasyon Başkanı Salim Kayıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Konuşmaların ardından sporcular ringe çağrılarak yüzlerce sporsevere tanıtıldı. Dans gösterilerinin ardından ringe ünlü oryantal Asena ile manken Ece Gürsel çıktı. 3 rauntluk gösteri maçı yapan ikili birbirlerine vurmamaya özen gösterdi. Daha sonra Türkiye ile İsviçre milli takım sporcuları kıyasıya mücadele etti.



Kategori : MAGAZİN