Yemek ve güvenlik sınıfı geçti

  • Ana Sayfa
  • Yemek ve güvenlik sınıfı geçti
Yemek ve güvenlik sınıfı geçti
Bu anket seçim anketi değil ama siyasi bir anket. En azından denekleri siyasetçi. Sonuçta en sevilenler listesinin başında polis ve yemek var. Merakınızı giderecek bilgiler haberin içinde…Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA – Ankete katılanlar siyasi ama araştırma seçim ile ilgili değil. Anket milletvekillerine uygulandı. Anket ile milletvekillerinin TBMM’de en çok memnun oldukları ve sevmediği konuları bulmaya dönük olarak yapıldı.

TBMM Genel Sekreterliği tarafından yapılan ankette; Milletvekillerinin Meclis’te en çok neden memnun oldukları ölçüldü. Buna göre, milletvekilleri Meclis’in en çok yemeğini ve güvenliğini seviyor. En fazla şikayetçi oldukları konu ise, ziyaretçiler.

Meclis Genel Sekreterliği 2010-2014 stratejik planı belirlemek amacıyla milletvekille Yeni Sohbet Siteleri rine memnuniyet anketi uyguladı. Milletvekillerinin yazılı anket formlarını doldurması yoluyla yapılan ankette ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

ŞİKAYET LİSTESİ
En fazla ziyaretçilerden yakınan Milletvekillerinin şikayetçi oldukları diğer konular şöyle sıralanıyor:
“Çalışma odalarının küçük ve yetersiz olması,
toplantı mekanlarının yetersizliği,
teknik donanım eksikliği,
sekreter ve danışmanların istenilen nitelikleri sahip olmaması.
Kulislere ziyaretçi alınması.
Lokantaların çok kalabalık olması.
Ulaştırma hizmetlerinin yetersizliği.
Sosyal ve sportif alanların yetersizliği, yararlanabilecek nitelikli personel sayısının azlığı.”

GÜVENLİĞE TAM PUAN
Ankete göre milletvekillerinin lojistik hizmetlerden memnuniyetine bakıldığında kampüs güvenliğini çok iyi bulanların oranı yüzde 16, iyi bulanların oranı yüzde 47, orta bulanların oranı yüzde 20, düşük bulanların oranı yüzde 7, çok kötü bulanların oranıysa yüzde 10.
Yemekleri çok iyi bulanların oranı yüzde 10, iyi bulanların oranı yüzde 34, orta bulanların oranı yüzde 40, düşük bulanların oranı yüzde 9, çok kötü bulanlar ise yüzde 7 oranında.

SAĞLIK İYİ
Ankete göre milletvekillerinin yüzde 12’si sağlık hizmetlerini çok iyi buluyor, yüzde 48’i iyi buluyor, yüzde 26’sı orta buluyor, yüzde 117i düşük buluyor, yüzde 3’ü ise çok kötü olduğunu ifade ediyor.

ULAŞTIRMA KÖTÜ
Ulaştırma çok iyi diyenlerin oranı yüzde 6, iyi diyenlerin oranı yüzde 14, orta diyenlerin oranı yüzde 29, düşük diyenler yüzde 22, çok kötü diyenler yüzde 29.

Milletvekilleri iletişim hizmetlerini ‘idare eder’ buluyor. İletişim hizmetlerine çok iyi diyenlerin oranı yüzde 14, iyi diyenler yüzde 39, orta diyenler yüzde 32, düşük diyenler yüzde 6, çok kötü diyenler ise yüzde 9.

YÖNETİM VASAT
Milletvekillerinin genel sekreterliğin sunduğu hizmetleri nasıl bulduklarına ilişkin rakamlar ise şöyle:

Bilgi: çok iyi diyenler yüzde 14, iyi diyenler yüzde 32, orta diyenler yüzde 33, düşük diyenler yüzde 12, çok kötü diyenler yüzde 9.
Temsil ve tanıtım: yüzde 3 çok iyi, yüzde 32 iyi, yüzde 39 orta, yüzde 10 düşük, yüzde 16 çok kötü.
Koordinasyon: Yüzde 4 çok iyi, yüzde 32 iyi, yüzde 41 orta, yüzde 16 düşük, yüzde 7 çok kötü.
Lojistik: Yüzde 3 çok iyi, yüzde 32 iyi, yüzde 41 orta, yüzde 17 düşük, yüzde 7 çok kötü
Yönetsel. Yüzde 3 çok iyi, yüzde 30 iyi, yüzde 44 orta, yüzde 13 düşük, yüzde 10 çok kötü.



Kategori : POLİTİKA