İhanet yarışında kim daha hızlı çıktı?

  • Ana Sayfa
  • İhanet yarışında kim daha hızlı çıktı?
İhanet yarışında kim daha hızlı çıktı?
Tuğçe Kazaz mı eşi Yorgo mu ihanet yarışında kim hızlı davrandı. Yunan medyasında çıkan haberler kafaları karıştırdı.Abone ol

Tuğçe Kazaz, Türkiye'de Ramin Matin ile görüntülenince eşi Yorgo Seitaridis de vatandaşı Apostolia Zoi ile birlikte olmaya başladı. Ancak Yorgo'nun Apostolia ile 1.5 yıl önce tan seo ışması dikkat çekici.

Dört ay önce Türkiye'ye kesin dönüş yapan Tuğçe Kazaz, uğruna din değiştirdiği eşiyle sorunlar yaşadığını ancak boşanmanın söz konusu olmadığını söylemiş, ardından "Cin Geçiti" filmindeki görüntü yönetmeni
Ramin Matin ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. 'Kazaz eşini aldatıyor' haberleri çıkınca Yorgo Seitaridis'in, ünlü Yunan şarkıcı Apostolia Zoi ile yeni bir ilişkiye başladığı haberi Yunan medyasına yansıdı.

İlişkilerini gizli tuttular

Yorgo, eski eşine nazire yaparcasına geçtiğimiz hafta Apostolia ile Okey dergisine mutluluk pozları verdi. Dergi 'sıcak hikâye' olarak duyurduğu bu aşk için "İlişkilerini gizli tuttular" başlığını kullandı. Habere göre Yorgo, Apostolia ile yaklaşık 1.5 yıl önce bir programda tanıştı. Şimdi Yunan basınında 'ilk kim ihanet etti' tartışması başladı.Yorgo Seitaridis, Apostolia Zoi ile Ok dergisine mutluluk pozları verdi. (Hürriyet)



Kategori : MAGAZİN