Kılıçdaroğluna proje tepkisi

Kılıçdaroğluna proje tepkisi
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu pazar gününü adalar turuna ayırdı. Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş projeleriyle ilgili tepki gösterdi.Abone olCHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu pazar gününü adalar turuna ayırdı. İlk durağı Kınalıada olan Kılıçtaroğlu burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Daha önce CHP saflarına katılan rum kökenli gazeteci-yazar Raffi Aermonn ile konuşan Kılıçdaroğlu, Aedrmonn'un "ya sev ,ya terket mantığını kabul etmeyiz, burası bizim vatanımız" cümlelerine " ya sav ya terket diye bir kavram yoktur" şeklinde cevap verdi. Burada bir vatandaşla da konuşan Kılıçdaroğlu, adalarda anten ve denizdeki gırgırların yarattığı kirliliği çözece seo klerin söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA PROJE TEPKİSİ

Kınalıada'da ki turuna bir kahvede devam eden Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Bir Kınalıada sakininin "Biz projelerinizi görmek istiyoruz" sözleri cevap veren Kılıçdaroğlu, " Burası İstanbul'dan çok kopuk. Burayı turizm cenneti haline getirmemiz lazım. İstanbul bütçesinden haberiniz varmı, girin İBB'nin internet sitesine. Siz ödüyorsunuz bu vergileri, 10 milyar dolar. Demokrasilerde vatandaş önce bu soruruyu sorar. Nereye gider bu para" dedi. Tek başlarına hesap soramadıklarını ifade eden vatandaş daha sonra "siz projelerinizi anlatacaksınız biz de size oy vereceğiz" şeklinde konuştu. Projelerinden bahseden Kılıçdaroğlu, her evde bir sigortalı olacağını, kadınların banka hesabına para yatıracaklarını söyledi. Aynı vatandaş daha sonra Kılıçtaroğlu'na bir uyrıda da bulunarak, CHP İstanbul il Başakanı Gürsel Tekin'i eleştirerek, " Gürsel bey müdahele edince, siz eksi pozisyona düşüyorsunuz. Yoksa bizim istediğimiz dosyalar değil" dedi

KILIÇDAROĞLU 5 YILDA 80 KM METRO VAAT ETTİ

Kınalıada'nın ardından Burgazada'ya geçen Kılıçdaroğlu, burada seçim bürosunu açılışını yaptı. Burgazada Cemevi'ni ziyaret eden ve kendisine gümüş tabak hediye edilen Kılıçdaroğlu, AKP seçim bürosuna da girdi. Bu davranışı dışarıdaki seçmen tarafından alkışlanan Kılıçdaroğlu, daha sonra Heybeli ve Büyükada'yı ziyaret etti. Büyükada'da yaklaşık 2 bin kişi tarafından karşılandı. Burada da seçim bürosu açan Kılıçdaroğlu AKP ve Kadir Topbaş'a yüklendiği konuşmasında şunları söyledi: "Söz veriyoruz 5 yılda 80 km metro yapacağız. Metro aynı zamanda zaman tasarrufudur . İBB'nin 10 milyarlık bütçesi var. 10 milyar dolarla adalara hangi hizmet yapıldı. Hastanemi yapıldı. Yüreğinde insan sevgisi olmayanı adalara belediye başkanı olarak seçmeyeceksiniz "

ADALARDAN BAĞCILAR'A

Adalarda gereksiz kaldırım yapıldığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Otomobil yok, trafik yok. Niye kaldırım söküp, kaldırım yapıyorlar ? Merak etmiyor musunuz" diye sordu. Büyükada ziyaretinin ardından adalar turuna son veren Kılıçdaroğlu, deniz taksiye binerek Yenikapı'ya gitti. Seçim çalışmalarına devam etmek için Bağcılara geçti.



Kategori : GÜNCEL