Futbolcu idmanda kalp krizi geçirdi

  • Ana Sayfa
  • Futbolcu idmanda kalp krizi geçirdi
Futbolcu idmanda kalp krizi geçirdi
TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor'un idman sırasında kalp krizi geçiren futbolcusu Sinan Yürük'ün tedaviye olumlu yönde yanıt verdiği bildirildi. Abone ol

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor'un idman sırasında kalp krizi geçiren futbolcusu Sinan Yürük'ün tedaviye olumlu yö mikro beton fiyat nde yanıt verdiği bildirildi.

Sürmenespor Kulübü Doktoru İsmet Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan Sinan'ın uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiğini belirtti.

Sinan Yürük'ün uyutularak solunumunun desteklendiğini ifade eden Durmuş, ''Olumlu gelişmeler var. İlk güne nazaran az da olsa genel değerlendirmeleri iyi, ama yine de durumu ciddiyetini koruyor'' dedi.

Geçen pazar günü Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşan Sürmenespor'da, forvet oyuncusu Sinan Yürük, maçtan bir gün önce Gümüşhane'de yapılan antrenmanda göğsüne top isabet etmesinin ardından fenalaşarak bir anda yere düşmüştü.

Arkadaşları tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve daha sonra kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yürük, burada yapılan ilk müdahalenin ardından, sevk edildiği KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.



Kategori : SPOR