Vahşi cinayeti soğukkanlılıkla anlattı

  • Ana Sayfa
  • Vahşi cinayeti soğukkanlılıkla anlattı
Vahşi cinayeti soğukkanlılıkla anlattı
Ortağını iple boğup sonra cesedi yakan adam 10 ay sonra yakalandı. Cinayeti en ince ayrıntısına kadar anlattı. Abone ol

Eyüp'te 10 ay önce boğularak öldürüldükten sonra yakılarak ormanlık alana atılan Murat Kılıç'ın faili yakalandı. Tüyler ürperten cinayet yaklaşık 10 ay sonra aydınlatılırken, katil seo zanlısı Ekrem G. cinayetin tüm ayrıntılarını olay yerinde soğukkanlılıkla polise anlattı.

Edinilen bilgiye göre, Alibeyköy'de oto tamirhanesi bulunan Murat Kılıç ve ortağı Ekrem G. arasında geçtiğimiz yıl anlaşmazlık çıktı. İşlerin kötü gitmesi üzerine Ekrem G. ortaklıktan ayrılmak istedi. 19 Mayıs 2008 günü ortağıyla buluşan Ekrem G. burada Murat Kılıç'la konuşmaya başladı. Yanına bir arkadaşını da alan Ekrem G. Murat Kılıç'a "Bugün itibariyle ortaklığı bitiriyoruz" dedi.

ÖNCE İPLE BOĞDU

İki ortak arasında bu laf üzerine tartışma başladı. İddiaya göre Kılıç, ortağına "Eğer ortaklığı bitirmek istiyorsan imzaladığın 80 bin liralık senedin karşılığını getir. Parayı getirmezsen ayrılamazsın" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Ekrem G. ortağıyla otomobil içerisinde kavgaya tutuştu. Yanındaki arkadaşının da yardımıyla Ekrem G. ortağını iple boğdu.

SONRA BENZİN DÖKÜP YAKTI



Kategori : GÜNCEL