Cimbom Ardayı satacak mı?

Cimbom Ardayı satacak mı?
Başkan Adnan Polat mali kongrede öyle bir söz söyledi ki camianın yüreği ağzına geldi. Polatın satacağı futbolcular hangileri?Abone ol

G.Saray Başkanı Polat, mali kongrede “Birinin çıkıp bu krizde kulübü nasıl çeviriyorsunuz demesini beklerdim” sözüyle mesajı verdi: “Her yıl 25 milyon $ açık veriyoruz. Önümüzdeki dönem futbolcu satarak bu açığı kapatma yoluna gidebiliriz.”

Bu söz, Zenit’in Meira için yaptığı teklif geri çevrildiği mikro beton fiyat ne göre Arda ve Topal’ı akla getirdi

Polat, Korkmaz için şu benzetmeyi yaptı: ‘Zamanında Terim’e güvenmiştik, bakın nerelere geldi?’

Polat şunları söyledi:

‘SAVAŞA ÇIKIYORLAR’

- “AYAKTA kalabilmemiz için futbolcu da satmamız gerekli. Yakın zamanda futbolcu satarak büyük paralar kazanacağız.”

- “FEDERASYONU ‘Sahalara futbol oynamak için çıkan takımları koruyun’ diye uyardık. Bizi kaale almadılar. Büyüklere karşı bazı takımlar sanki savaşa çıkıyorlar. Bunların engellenmesini istiyoruz. İnsanlar stada hakemleri seyretmek için gitmiyorlar. Yan baktın, gözünü oynattın, kart. Yoksa kimseyle kan davamız yok.”

- “2 sene önce futbol şubemizin değeri 68 milyon Euro’yu. Geçen sürede 22 milyon Euro’luk harcama yaptık. Yeni verilere göre bu değer bugün 114 milyon Euro. Yani takımın değerini 40 milyon Euro arttırmışız.”

‘RİVA’YI DESTEKLEYİN’

- “RİVA’DAKİ konut projesinden 850 milyon dolar gelir bekliyoruz. Banka kredilerini de biz ayarlayacağız. Gelin destek verin, uzun vadede hepinizi ev sahibi yapalım.”

- “SKIBBE iyi biriydi ama G.Saray büyüklüğündeki kulübün yükünü kaldıramadı. Zamanında Fatih Terim’e güvenerek genç yaşında görev verdik, bakın şimdi nerelerde? Bülent Korkmaz’a da aynı şansı verdik. Umut ediyoruz ki, o da büyük başarılara imza atacaktır.”



Kategori : SPOR