İlişkiye girdikleri kadını öldürdüler

  • Ana Sayfa
  • İlişkiye girdikleri kadını öldürdüler
İlişkiye girdikleri kadını öldürdüler
Aksaray'da 9 ay önce kaybolan 19 yaşındaki S.G.'nin bulunması için oluşturulan özel ekip, kadının cesedini gömüldüğü boş arazide buldu. Abone ol

Aksaray'da 9 ay önce kaybolan 19 yaşındaki S.G.'nin bulunması için oluşturulan özel ekip, kadının cesedini gömüldüğü boş arazide buldu. Talihsiz kadının, cinsel ilişkiye girdiği 3 kişi tarafnıdan öldürüldüğü belirlendi. seo
Geçen yıl 18 Mayıs günü, S.G.'nin eşi Y.G., eşinin eve gelmediğini belirterek polise başvurdu. Polis, tüm aramalara rağmen genç kadının izine rastlayamadı.
Geçtiğimiz günlerde, polis, S.G.'yi bulmak için özel ekip oluşturdu. Çalışmalarına başlayan özel ekip, S.G.'nin kaybolduğu gün 29 yaşındaki N.Y., 30 yaşındaki M.K. ve 18 yaşındaki S.G. ile görüldüğü belirledi. Gözaltına alınan 3 şüpheli sorgularında cinayşeti itiraf etti. Şüphelilerin ifadelerinde, “S.G. ile Laleli Mahallesi'nde boş bir evde cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra S.G. “İçinizden birinden hamileyim” dedi. S.G. ile daha önce de birçok kez ilişkiye girmiştik. Aramızda tartışma çıkınca bıçaklaşarak öldürdük. S.G.'nin cesedini de Sağlık Köyü civarında boş bir araziye gömdük” dedi.

Polis ekipleri, Sağlık Köyü Meşelidere Mevkii'nde S.G.'ye ait olduğu tahmin edilen cesedi buldu. Cesetten alınan doku örnekleri, kimlik tesbiti yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisteki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.



Kategori : GÜNCEL