Erdoğana one minute pastası

Erdoğana one minute pastası
Başbakan Erdoğan Van'da miting ve toplu açılışlar sonrası kendisini izleyen gazetecilerle gündeme ilişkin sohbet etti.Abone ol

Yerel seçimlerden Ermeni yasa tasarısına kadar oruları yanıtlayan Erdoğan Vanlılar’ın mitinge ilgisinden hayli memnun kaldı. "Siyasetçi gözleri okur. Biz o gözleri okuruz" diyen Erdoğan, bölge mitingi yapmadıklarına işaret ederek, "Kendimizi aldatmayalım çevre illerden buralara bindirilmiş kıtalar istemiyoruz" dedi.

Bumerang etkisi gösterir

DTP'nin gerilimden nemalan seo dığını ifade eden Erdoğan, tedit ederek, cam çerçeve indirerek siyaset yapılamayacağını vurgulayarak, "Bir yerden sonra bu bumerang gibi kendilerini vurur. Kendilerini bir sıkıntı içerisinde görüyor olabilirler" değerlendirmesinde bulundu.

Bölgeden okuyan gençlerin doktor olmasını temenni ettiklerini belirten Erdoğan, bir çok doktorun sağlık taramalarına çıkmaktan kortuğunu hatta bazı doktorların tehdit aldığını söyledi. Erdoğan, doktorların 10 yıllık zorunlu hizmet sürelerinin kısaltılmasını istediğini de belirtti. Çok çarpıcı başka bir bilgi daha veren Erdoğan, bölgedeki kamu personelinin tacize uğradığını belirterek, "Bizzat benim yaşadığım olay var. Evleri basıp polislerin eşlerini taciz edenler oldu" dedi.

Çocuklarla bir iletişim dünyam var

Çocuklara karşı aşırı bir sevgisinin olduğunu belirten Erdoğan, çocuklara hediye vermenin Belediye başkanlığından bugüne kadar aralıksız devam ettirdiği bir alışkanlığı olduğunu söyledi. Başbakan, “Bana 'Tayyip Amca geldi' derler. Bagajdaki hediyeleri dağıtırım. Benim onlarla ayrı bir iletişim dünyam var" dedi. Önceki gün doğum günü olduğunu hatırlatan Erdoğan, kendisine 'One Minute' yazan bir pasta getirdiklerini anlattı.

Galatasaray göğsümüzü kabarttı

Galatasaray'ın Boudeux galibiyetine de değinen Erdoğan “Galatasaray göğsümüzü kabarttı. Parça parça izleyebildim. Toplantıya girdiğimde 3- 1 di. Çıktım 3-3 e geldi. Sonrasında kazandık. Göğsümüzü kabartan bir sonuç oldu. Adnan Bey'i, Bülent Hoca'yı ve Ayhan'ı aradım tebrik ettim” dedi.



Kategori : POLİTİKA