Gökhan Zanın golü ofsayt mıydı?

  • Ana Sayfa
  • Gökhan Zanın golü ofsayt mıydı?
Gökhan Zanın golü ofsayt mıydı?
Eski hakem Metin Tokat hakem Halis Özkahya'yı tutarlı bulmadı. Gökhan Zan'ın attığı gol ve Nobre'nin sayılmayan golü çok tartışıldı. Abone ol

İkili mücadelelere fazla müsaade etmedi, çaldığı düdükler nedeniyle oyun tempo kazanmadı. 7. dakikada yardımcı hakem Erhan Sönmez’in Bobo içi google reklam n kaldırdığı yanlış ofsayt bayrağı önemli bir Beşiktaş akınını önledi.

İlk yarının en tartışmalı kararı Belediye takımının Barbosa ile attığı golün Gökhan Zan’ı iteklemesi gerekçesiyle iptal edilmesiydi. Köşe vuruşu öncesi karşılıklı itme ve tutmaların devamında Gökhan Zan’ın yere düşmesi sonrası verilen faul ve iptal kararı tartışmalıydı. Nobre’nin attığı gol öncesi kale önünde Bobo ofsayttı. Top havadan geliyordu.

Geriden gelen Nobre’nin attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptali de tartışmalı bir karardı. Öndeki oyuncu kaleci ve savunmayı rahatsız etmiyordu. Yardımcı hakem Fatih Kalaycı bekle - gör yaparak bayrak kaldırmamalıydı. 89. dakikada Gökhan Zan’ın attığı gol öncesi bulunduğu pozisyon ofsayt olarak değerlendirmeli ve gol iptal edilmeliydi. Sonuçta aynı yardımcı hakemin bir doğru iki yanlış kararı ile karşılaşma sona erdi.



Kategori : SPOR