Paran yoksa pittbull var

Paran yoksa pittbull var
Üsküdar'da, hava karardıktan sonra önünü kestikleri vatandaşları, Pitbull ile korku salarak soyan iki kişi gözaltına alındı.Abone ol

Üsküdar'da “Telefonunuzu birkaç dakikalığına kullanabilir miyim?" diyerek durdurdukları vatandaşları, yanlarındaki Pitbull cins seo i köpekle tehdit ederek gasp eden iki kişi yakalandı.

Bir vatandaşın, "Önceki gece Bulgurlu Mahallesi Libadiye Caddesi kavşağında gasba uğradım" şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, eşkalini belirledikleri zanlıları yakalamak için bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Yapılan arama sonucunda yanlarında Pitbull cinsi köpekle gezen Ufuk E. (17) ile Sefa D. (19) gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Doğancılar Polis Merkezi'ne getirilen zanlılar, mağdurla yüzleştirildi. Bir arkadaşlarına ait köpeği dolaştırmak için dışarı çıktıklarını öne süren şüpheliler suçlamaları reddetti. Çaycılık yaparak geçimini sağladığı belirtilen Ufuk E. ile garson olarak çalıştığı öğrenilen Sefa D, sorgularının ardından Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi. (Mücahit Yapıcı-Yeni Şafak)



Kategori : GÜNCEL