Gazım var dedi bakın ne çıktı

  • Ana Sayfa
  • Gazım var dedi bakın ne çıktı
Gazım var dedi bakın ne çıktı
'İçimde bir şey hareket ediyor' diyerek hastaneye gitti. Burada yaşananlar kendisi ve doktorlar için büyük sürpriz oldu.Abone olZonguldak'ta "Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor" diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı tespit edildi.

Tüp bebek tedavisini maddi imkânsızlıklar nedeniyle yarım bırakan ve bu arada hamile kaldığı belirlenen kadın, şimdi 4 kilo mi range ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor.

Alınan bilgiye göre, Çaycuma ilçesinde bağlı Şeyhoğlu köyünde oturan Semiha (34) ve Ertekin Pekmezci (34) çiftinin çocuğu olmadı. Semiha Pekmezci, çocuk sahibi olabilmek için 2 ay tüp bebek tedavisi gördü ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle tedaviyi yarım bıraktı. Tedavi sürecini tamamlamadığı için hamile kalabileceğini düşünmeyen Pekmezci, zaten fazla kiloları bulunduğu için gebelikten kaynaklanan şişkinliği de buna yorarak hamile olduğunun farkına varamadı.

Hamileliğinin son günlerinde "içinde bir şeyin hareket ettiğinden ve gazı olduğundan" şikayet eden kadın, yakınları tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Burada ağrı kesici iğne vurulan kadından polikliniğe başvurması istendi. Ertesi gün Çaycuma Devlet Hastanesi polikliniğine müracaat eden Semiha Pekmezci, tetkiklerinde hamile olduğunun belirlenmesi üzerine "takipsiz gebelik" teşhisiyle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Hamilelik döneminin sonuna geldiği tespit edilen Pekmezci, Tıp Fakültesi Hastanesinde sezaryenle bebek çocuğu dünyaya getirdi.



Kategori : GÜNCEL