DSP adayı kalp krizinden öldü

DSP adayı kalp krizinden öldü
İzmir'de, DSP Menderes Belediye Başkan adayı 40 yaşındaki Süleyman Pehlivanoğlu, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.Abone ol

İzmir'de, DSP Menderes Belediye Başkan adayı 40 yaşındaki Süleyman Pehlivanoğlu, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eşinin belediye başkanı olabilmek için günde 16 saat çalıştığını ve bu yüzden büyük stres yaşadığını belirten Teslime seo Pehlivanoğlu, "Keşke aday gösterilmeseydi" dedi.

DSP Menderes Belediye Başkan adayı Süleyman Pehlivanoğlu, dün gece saat 03.00'te evinde kalp krizi geçirdi. Ağrı ile uyandığı belirtilen Pehlivanoğlu, eşinin çağırdığı ambulanstaki sağlık ekibinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren Pehlivanoğlu'nun eşi Teslime Pehlivanoğlu, "Uykusundan mide ağrısı ile uyandı. Ağrı devam edince ambulans çağırdık. Sağlık personelinin müdahalesine rağmen kurturılamadı ve hastaneye kaldırılamadan evde vefat etti. Günde 16 saat çalışıyordu, başkan olmayı çok istiyordu. Keşke aday gösterilmeseydi" dedi.

21 Ocak 1969 tarihinde İzmir'de doğan Pehlivanoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu Motor Bölümü'nü bitirdi. İzmir Ege Ordu Ford servisi ile İzmir Enriko Aliberti Tofaş Servisi'nde müdür olarak çalıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Pehlivanoğlu, Menderes'te okul kantinleri işletiyordu.

Süleyman Pehlivanoğlu'nun cenazesinin bugün ikindide kılınacak cenaze namazının ardından Menderes İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.



Kategori : GÜNCEL