Soylu Kocaelinde destek istedi

Soylu Kocaelinde destek istedi
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'nin en büyük sorunu kaynaklarını iyi kullanamamaktır'' dedi. Abone ol

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'nin en büyük sorunu kaynaklarını iyi kullanamamaktır'' dedi.

Soylu, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde parti binası önünde seçim otobüsünün sohbet üzerinden halkı selamladı. Burada partililere seslenen Soylu, DP Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç'a destek verilmesini istedi.

Memlekete hizmet etmenin çok önemli olduğunu söyleyen Soylu, kendilerinin ülkeye hizmeti ön planda tutan anlayışa sahip olduğunu söyledi. Soylu, şunları kaydetti:

''Ben 13 yıldır ülkeyi adım adım geziyorum. Bu coğrafya Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaş Veli'yi yetiştiren coğrafya. Ben de hizmet eri olarak bu coğrafyadaki insanlara hizmet etmeyi hayal ediyorum. Genç nüfusa sahip ve zenginlikleri çok olan bu ülke, iyi idare edilmesi gerekiyor. Türkiye'nin en büyük sorunu kaynaklarını iyi kullanamamaktır.

Benim hayalimdeki Türkiye, özgür, zengin, demokrat ve onurlu insanların yaşadığı bir Türkiye. Ben, borçsuz bir ülke istiyorum. Doğumundan ölümüne kadar sağlığından endişe duymayan insanların olduğu bir ülke istiyorum. Herkesin inanç özgürlüğüne saygı duyduğu bir Türkiye arıyorum.''



Kategori : GÜNCEL