Erdoğanın yeni tatil kenti

Erdoğanın yeni tatil kenti
Yerel seçim maratonu, yoğun gündem, Obama'nın ziyareti derken Erdoğan bitap düştü. Ve "ben de insanım" diyerek müsaade istedi. Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim ve yoğun gündem maratonlarının ardından tatile çıkmaya karar verdi. 'Müsaade edin, ailemle kendimi dinleme fırsatı bulayım' dedi. Erdoğan bu kez tatil için Hatay'ı seçti.

DÜNYADA HER LİDERİN Dİ hızlı seo NLENME HAKKI VAR

Erdoğan, tatile çıkacağının hatırlatılması üzerine "Dünyada her liderin dinlenme hakkı vardır. Ben de insanım. Benim de ailem var. Seçim maratonundan sonra müsaade edin de birkaç gün ben de şöyle ailemle, çocuklarımla kendimi dinleme fırsatını bulayım" demişti.

TERMAL OTEL TATİLİ

Gece özel Ata uçağı ile Hatay'a giden başbakan Erdoğan, tatilini burada geçirecek. Erdoğan ve ailesi cumartesi gününe kadar Ottoman Termal Otel'de kalacak.

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine ile kızı Sümeyye ile kaldığı otelin çevresinde güvenlik önlemleri alındığı, buraya gelen araçlar ve sürücülerin sıkı bir şekilde kontrolden geçirildiği görüldü.

MEDYA UZAKLAŞTIRILDI

Bu arada, medya mensupları da başbakanlık güvenlik ekipleri tarafından otel ve çevresinden uzaklaştırıldı. ''Saray Keyfinde Tatil'' sloganı ile hizmet veren Kültür ve Turizm Bakanlığından tescilli 5 yıldızlı, uydu kent mevkisinde yaklaşık bir yıl önce hizmete atılan otelin termal suyunun, banyo, içme ve kaplıca kürleri kapsamında değerlendirildiği, çeşitli hastalıklara iyi geldiği belirtiliyor.

GEÇEN YIL DENİZLİ'DEYDİ

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA